back to top
2024. május 08. 22:31
WRC - 🇪🇺 Közép-Európai Rally
WRC - 🇯🇵 Japán Rally
ERC - 🇭🇺 Rally Hungary

Dani Sordo szeretné kihasználni a rajthelyéből fakadó előnyt a Portugál Rallyn

Dani Sordo a tavalyi Japán Rally után tér vissza a WRC mezőnyébe, Portugáliában pedig rajthelyét kihasználva nyerni szeretne. 

Drámai fordulatok, meglepetés eredmények, fantasztikus hangulat – Ilyen volt a V-Híd Rally Hungary (videó)

Kora nyárias időben, igen színvonalas mezőny jelelétével került megrendezésre az V. Rally Hungary. A Veszprémbe költöző verseny drámai fordulatokban gazdag, nagyszerű hangulatban zajlott, a végén pedig meglepetés eredmények születtek. Elkészült a verseny visszatekintő videója.

Evans sok pontot szerezve feledtetné tavalyi nagy esését Portugáliában

Elfyn Evans korábban már tudott győzelmet is ünnepelni a Portugtál Rallyn, tavaly azonban egy hatalmas balesetet szenvedett el. Idén szeretné ezt az esést sok pontot szerezve feledtetni. 

Megjelent a Diósgyőr Rally versenykiírása

12 gyorsasági vár a Diósgyőr Rally ORB mezőnyére, hat az ORB2-re és öt az ORB3-ra, a historic mezőny az ORB-vel azonos versenytávon versenyez. 

Ogier szeretné kihasználni jó rajthelyét a Portugál Rallyn

Sébastien Ogier egy év kihagyást követően indul ismét a Portugál Rallyn, ahol idén szeretné kihasználni jó rajthelyét. 

Több versenyző is büntetést kapott a Kanári-szigetek Rallyn, két párost kizártak

Röpködtek a büntetések a Kanári-szigetek Rally ideje alatt, többen pénz vagy időbüntetést kaptak, míg két párost ki is zártak. 

Kanári-szigetek Rally: Rendkívül kiélezett csata végén Bonato nyert, Franceschi vezeti az Eb-t

Az utolsó méterekig kiélezett csatában dőltek el a Kanári-szigetek Rally legfontosabb helyezései, melynek végén Yoann Bonato ismét nyerni tudott a spanyol versenyen Mathieu Franceschi és Alejandro Cachón előtt. Az ERC pontversenyének élére Franceschi állt. 

Elképesztő csata a Kanári-szigeteken: csak a Power Stage dönt a legfontosabb pozíciókról 

Hihetetlen szoros lett a Kanári-szigetek Rally élmezőnyének állása a záró Power Stage előtt, a győzelemért Yoann Bonato és Mathieu Franceschi, a harmadik helyért azonban négyen fognak megharcolni. 
24,675RajongókTetszik
1,924KövetőkKövetés
1,980FeliratkozóFeliratkozás

F1

Francia csata, magyar dráma a Kanári-szigetek Rally első napján – Csomós-belső a harmadik szakaszról

Igazán szoros, kiélezett csata folyt az első helyért a Kanári-szigetek Rally első napján, melynek végén Yoann Bonato egy hajszállal előzi meg francia honfitársát, Mathieu Franceschit, míg a harmadik helyen Hayden Paddon áll. A magyar versenyzők közül Csomós Miklós a 3. helyről esett ki, míg László Martin nincs pontszerző helyen. 
A Kanári-szigetek Rally első pénteki szakaszán Yoann Bonato volt a leggyorsabb, de Csomós Mixi sem sokkal maradt el tőle. A francia versenyző összetettben is az élre állt, míg Mixiék a harmadik helyen állnak.