back to top
2024. május 08. 17:09
WRC - 🇪🇺 Közép-Európai Rally
WRC - 🇯🇵 Japán Rally
ERC - 🇭🇺 Rally Hungary

Dupla kettős sikerrel kezdte a Michelin a gumigyártók Európa-bajnokságát

A Rally Hungaryn és a Kanári-szigetek Rallyn is a Michelin gumikat használó versenyzők szerepeltek a legjobban, így a francia gumigyártó alaposan bekezdett a gumigyártók Európa-bajnokságában. 

Olyan történt az F1-es Miami Nagydíj árnyékában, amilyet még nem látott a világ (videó)

A Forma–1-es Miami Nagydíj kissé elvonta a figyelmet arról, hogy a NASCAR Cup Series-ben minden idők legszorosabb befutóját hozták össze.

Nem indult jól az ERC-szezon az MRF Team versenyzőinek

Az elmúlt két évben alig akadt olyan verseny, ahol ne az MRF Team versenyzői játszották volna az egyik főszerepet, ehhez képest idén két verseny után Andrea Mabellini érte el a legjobb eredményt, a Rally Hungaryn zárt a hetedik helyen. 

Rovanpera mesterhármast szeretne elérni Portugáliában

Kalle Rovanpera az elmúlt két évben egyaránt nyerni tudott és idén szeretne mesterhármast elérni a Portugál Rallyn. 

Több versenyző is büntetést kapott a Kanári-szigetek Rallyn, két párost kizártak

Röpködtek a büntetések a Kanári-szigetek Rally ideje alatt, többen pénz vagy időbüntetést kaptak, míg két párost ki is zártak. 

Kanári-szigetek Rally: Rendkívül kiélezett csata végén Bonato nyert, Franceschi vezeti az Eb-t

Az utolsó méterekig kiélezett csatában dőltek el a Kanári-szigetek Rally legfontosabb helyezései, melynek végén Yoann Bonato ismét nyerni tudott a spanyol versenyen Mathieu Franceschi és Alejandro Cachón előtt. Az ERC pontversenyének élére Franceschi állt. 

Elképesztő csata a Kanári-szigeteken: csak a Power Stage dönt a legfontosabb pozíciókról 

Hihetetlen szoros lett a Kanári-szigetek Rally élmezőnyének állása a záró Power Stage előtt, a győzelemért Yoann Bonato és Mathieu Franceschi, a harmadik helyért azonban négyen fognak megharcolni. 

Bonato vezet a második hellyel is elégedett Franceschi előtt, László Martin kiesett a Kanári-szigeteken

Yoann Bonato növelni tudta előnyét Mathieu Franceschi előtt a Kanári-szigetek Rallyn szombat délelőtt, mely után már csak Herczig Patrik van versenyben a magyar indulók közül. 

Bonato növelte előnyét a Kanári-szigetek Rallyn, László Martin küzd az autóval

Yoann Bonato két szakaszgyőzelemmel kezdte a Kanári-szigetek Rally szombati napját, így növelte előnyét Mathieu Franceschi előtt. László Martin messze a pontszerzéstől. 
24,675RajongókTetszik
1,924KövetőkKövetés
1,980FeliratkozóFeliratkozás

F1

Csomós Mixi és Nagy Attila balesetet szenvedett, Cachóné az első kör a Kanári-szigeteken

Yoann Bonato vezet a Kanári-szigetek Rally első három pénteki szakazát követően, sajnos Csomós Mixi és Nagy Attila a napi második szakaszon balesetet szenvedett, kivizsgálásra kórházba szállítják őket.
Hayden Paddon autózta a legjobb időt a Kanári-szigetek Rally csütörtök esti szuperspeciál szakaszán, míg Csomós Mixi holtversenyben az ötödik, László Martin a 15. lett.