2024. május 04. 13:00
WRC - 🇪🇺 Közép-Európai Rally
WRC - 🇯🇵 Japán Rally
ERC - 🇭🇺 Rally Hungary

A Toyota kijelölte három versenyzőjét, akik a gyártói pontokért harcolhatnak Portugáliában

A Toyota Gazoo Racing négy versenyzővel áll rajthoz a Portugál Rallyn jövő héten, a gyártói pontokért azonban csak három versenyző harcolhat. 

Paddon az élen, Csomós ötödik a Kanári-szigetek Rallyn

Hayden Paddon autózta a legjobb időt a Kanári-szigetek Rally csütörtök esti szuperspeciál szakaszán, míg Csomós Mixi holtversenyben az ötödik, László Martin a 15. lett.

Kanári-szigetek Rally 2024 – Minden infó egy helyen

A spanyol Kanári-szigetek Rallyval második versenyéhez érkezik a 2024-es, nyolc futamos ERC szezon. Összegyűjtöttünk néhány információt a május 2-4. között megrendezendő aszfaltos versenyről. 

A tavalyinál hosszabb lesz a Skandináv Rally

A svéd Skandináv Rallyn idén egy szakasszal többet kell teljesíteni, mint 2023-ban, így a versenytáv is növekszik, a programban is lesznek módosítások. 

Efrén Llarena három dobogó után már nyerni szeretne hazai ERC-futamán

Efrén Llarena számára nem jól indult az idei ERC-szezon, miután a Rally Hungaryn kiállni kényszerült, ezért a 2022-es Európa-bajnok nyerni szeretne a hazai versenyének számító Kanári-szigetek Rallyn, ahol korábban már háromszor zárt dobogón.

19 gyorsasági szakasz vár a Lengyel Rally mezőnyére

Igazán nehéznek ígérkezik az idei Lengyel Rally, melynek első és utolsó napján nem lesz lehetőség szervizelésre, ugyanakkor a pályák egy része ismerős lesz a korábbi évekből. 

Marczyk hatalmas csatában győzte le Grzybet a lengyel szezonnyitón

Nagy csatában dőlt el a Rajd Swidnicki első helye Miko Marczyk javára, így a skodás versenyző győzelmet követően érkezhet a Kanári-szigetek Rallyra. 

Csapata legjobbjaként kezdte a szezont Molnár Martin a brit Forma–4-ben

A Virtuosi Racing magyar pilótája Doningtonban debütált autóversenyzőként, a tempójára pedig esőben és szárazon sem lehetett panasz.
24,678RajongókTetszik
1,924KövetőkKövetés
1,980FeliratkozóFeliratkozás

F1

Martins Sesks először tesztelt a Ford Pumával

Martins Sesks megtette első kilométereit az M-Sport Ford Pumájával, mellyel majd a Lengyel Rallyn és hazájában, a Lett Rallyn fog indulni. 
Hétfőtől szombat kora estig került megrendezésre a Historic Marokkó Rally, mely bár egyáltalán nem volt könnyű, mégis szinte rajt-cél győzelmet tudott aratni az 1994-es rally világbajnok Didier Auriol Denis Giraudet navigálásával.