back to top
2024. május 08. 13:44
WRC - 🇪🇺 Közép-Európai Rally
WRC - 🇯🇵 Japán Rally
ERC - 🇭🇺 Rally Hungary

Franceschi életét a fantasztikus Eb-szezon kezdés sem változtatja meg

Mathieu Franceschi az idei ERC-szezon egyik legnagyobb meglepetése. A francia versenyző második helye a veszprémi Rally Hungaryn még csak részben volt meglepő, azonban a Kanári-szigeteken is sikerült ezt az eredményt megismételnie, így két versenyen után vezeti a bajnokságot. 

Athén nélkül is hatalmas összekötő szakaszok és 15 gyorsasági az Akropolisz Rallyn

Az Akropolisz Rallyn idén nem rendeznek Athén környékén gyorsasági szakaszokat, azonban így is hatalmas összekötők várnak a WRC-mezőnyre. 

Thierry Neuville nyerni szeretne a Portugál Rallyn

Thierry Neuville a WRC-pontverseny éléről várhatja a Portugál Rallyt, ahol szeretné megismételni a Montén elért eredményt. 

Sébastien Ogier megkapta a Francia Becsületrend lovagi fokozatát

A nyolcszoros rally világbajnok Sébastien Ogier néhány napja a francia elnök, Emmanuel Macrontól vehette át hazája legértékesebb kitüntetését, a Francia Becsületrend lovagi fokozatát. 

Elképesztő csata a Kanári-szigeteken: csak a Power Stage dönt a legfontosabb pozíciókról 

Hihetetlen szoros lett a Kanári-szigetek Rally élmezőnyének állása a záró Power Stage előtt, a győzelemért Yoann Bonato és Mathieu Franceschi, a harmadik helyért azonban négyen fognak megharcolni. 

Bonato vezet a második hellyel is elégedett Franceschi előtt, László Martin kiesett a Kanári-szigeteken

Yoann Bonato növelni tudta előnyét Mathieu Franceschi előtt a Kanári-szigetek Rallyn szombat délelőtt, mely után már csak Herczig Patrik van versenyben a magyar indulók közül. 

Bonato növelte előnyét a Kanári-szigetek Rallyn, László Martin küzd az autóval

Yoann Bonato két szakaszgyőzelemmel kezdte a Kanári-szigetek Rally szombati napját, így növelte előnyét Mathieu Franceschi előtt. László Martin messze a pontszerzéstől. 

Már a visszatérést tervezi a nagyot bukó Csomós Mixi–Nagy Attila kettős

Csomós Mixi és Nagy Attila a Kanári-szigetek Rally második pénteki szakaszán balesetet szenvedett, ami után nemcsak az autó, hanem a páros mindkét tagja megsérült. 

„Nem feszegettük a határokat, 80%-on mentünk” – Csomós Mixi üzent a kórházból

Csomós Mixi és Nagy Attila komoly balesetet szenvedett a Kanári-szigetek Rally pénteki második szakaszán, ami után kórházba szállították a párost.
24,675RajongókTetszik
1,924KövetőkKövetés
1,980FeliratkozóFeliratkozás

F1

A Toyota kijelölte három versenyzőjét, akik a gyártói pontokért harcolhatnak Portugáliában

A Toyota Gazoo Racing négy versenyzővel áll rajthoz a Portugál Rallyn jövő héten, a gyártói pontokért azonban csak három versenyző harcolhat. 
Meglepő döntést hozott a Monte-Carlo Rallyn kategória győztes és Horvátországban második helyen záró Pepe López a Portugál Rally előtt.