back to top
2024. május 06. 03:26
WRC - 🇪🇺 Közép-Európai Rally
WRC - 🇯🇵 Japán Rally
ERC - 🇭🇺 Rally Hungary

Több versenyző is büntetést kapott a Kanári-szigetek Rallyn, két párost kizártak

Röpködtek a büntetések a Kanári-szigetek Rally ideje alatt, többen pénz vagy időbüntetést kaptak, míg két párost ki is zártak. 

Kanári-szigetek Rally: Rendkívül kiélezett csata végén Bonato nyert, Franceschi vezeti az Eb-t

Az utolsó méterekig kiélezett csatában dőltek el a Kanári-szigetek Rally legfontosabb helyezései, melynek végén Yoann Bonato ismét nyerni tudott a spanyol versenyen Mathieu Franceschi és Alejandro Cachón előtt. Az ERC pontversenyének élére Franceschi állt. 

Csomós Mixi és Nagy Attila balesetet szenvedett, Cachóné az első kör a Kanári-szigeteken

Yoann Bonato vezet a Kanári-szigetek Rally első három pénteki szakazát követően, sajnos Csomós Mixi és Nagy Attila a napi második szakaszon balesetet szenvedett, kivizsgálásra kórházba szállítják őket.

Pepe López Rally2-es Forddal folytatja a Portugál Rallytól

Meglepő döntést hozott a Monte-Carlo Rallyn kategória győztes és Horvátországban második helyen záró Pepe López a Portugál Rally előtt. 

Csomós Mixiék harmadik idővel kezdtek a Kanári-szigetek Rally kvalifikációján

Magyar idő szerint 16 órától rendezik a Kanári-szigetek Rally kvalifikációját, melynek sorrendje alapján rajtolnak a versenyzők az első napon.

Hayden Paddon szerint Csomós Mixi is esélyes az idei Eb címre

Hayden Paddon szerint már a V-Híd Rally Hungaryn bebizonyosodott, hogy idén minden korábbinál nagyobb csata várható az Eb címért, melyre tízen is esélyesek lehetnek, köztük Csomós Mixi is.

Különleges gyorsasági lesz a Szardínia Rally shakedown szakasza

A Szardínia Rallyn szinte minden különleges lesz, hiszen amellett, hogy 48 óra alatt lebonyolítják, még a hivatalos teszt pályája is különleges lesz. 

Dakar résztvevőkkel rajtol a Riverside Baja

A T4 kategória lesz a legnépesebb, de a T1+ mezőnyben is lesz kinek szurkolni.
24,679RajongókTetszik
1,924KövetőkKövetés
1,980FeliratkozóFeliratkozás

F1

Paddon bizakodva várja a Kanári-szigetek Rallyt

Hayden Paddon és John Kennard számára az ERC idei második versenyén jön el az a pillanat, amikor már ismerős pályákon tudnak versenyezni, ezért bizakodóak a spanyol verseny előtt. 
Efrén Llarena számára nem jól indult az idei ERC-szezon, miután a Rally Hungaryn kiállni kényszerült, ezért a 2022-es Európa-bajnok nyerni szeretne a hazai versenyének számító Kanári-szigetek Rallyn, ahol korábban már háromszor zárt dobogón.