2024. május 01. 23:37
WRC - 🇪🇺 Közép-Európai Rally
WRC - 🇯🇵 Japán Rally
ERC - 🇭🇺 Rally Hungary

WRC Promóter: Martins Sesks lehetőségéhez hasonló több is lesz idén

Simon Larkin, a WRC Promóter versenyigazgatója elárulta, idén még Martins Sesksen kívül más fiatal versenyzők is lehetőséget fognak kapni Rally1-es autóval a világbajnokságon. 

Efrén Llarena három dobogó után már nyerni szeretne hazai ERC-futamán

Efrén Llarena számára nem jól indult az idei ERC-szezon, miután a Rally Hungaryn kiállni kényszerült, ezért a 2022-es Európa-bajnok nyerni szeretne a hazai versenyének számító Kanári-szigetek Rallyn, ahol korábban már háromszor zárt dobogón.

19 gyorsasági szakasz vár a Lengyel Rally mezőnyére

Igazán nehéznek ígérkezik az idei Lengyel Rally, melynek első és utolsó napján nem lesz lehetőség szervizelésre, ugyanakkor a pályák egy része ismerős lesz a korábbi évekből. 

Magyar sikerrel indult a különleges bajnokság, egy korábbi F1-es pilóta is autóba ült az idénynyitón

Lezajlott az önvezető autóknak rendezett bajnokság első fordulója Abu-Dzabiban, a magyar csapat pedig szépen helytállt.

M-Sport: Tavaly sokat kapkodtunk, idén nyugodtan dolgozunk és jönnek az eredmények

Chris Williams, az M-Sport technikai igazgatója szerint tavaly állandóan fejleszteni kellett valamit a Rally1-es Ford Pumán, mert Ott Tanak ezt kérte, míg idén nyugodtan tudnak dolgozni, és ennek már az eredménye is látható. 

Pajari: A Rally2-es Toyota már most sokat fejlődött

Sami Pajari a harmadik helyen végzett a Rally2-es autók mezőnyében a Horvát Rallyn, köszönhetően annak, hogy a Toyota sokat fejlesztett a Rally2-es autón a Monte után. 

A tavaly nagy sikert aratott gyorsaságival indul idén is a Kanári-szigetek Rally

Akárcsak a tavalyinak, az idei ERC-szezonnak is az egyik fénypontját jelentheti a Kanári-szigetek Rally első szakasza, mely során egy kosárlabda csarnokban is vezetni fog a mezőny. 

A szimulátorból jutott el a JWRC élére Romet Jürgenson

Két futam után az az észt Romet Jürgenson vezeti a JWRC pontversenyét, aki tavaly egyike volt a FIA Rally Star program nyerteseinek. 
24,676RajongókTetszik
1,923KövetőkKövetés
1,980FeliratkozóFeliratkozás

F1

Az Akropolisz Rally igazgatója szerint szép számú Rally1-es autó indulhat az idei görög versenyen

Az Akropolisz Rally igazgatója, Pavlos Athanassoulas egy TV interjú során részleteket árult el a 2025-ös WRC szabályváltozás körüli vitával kapcsolatban. 
Andreas Mikkelsen tempója a Montén és a Horvát Rallyn is elmaradt a WRC élmezőnyétől, azonban bízik benne, hogy idei első murvás versenyén, Lengyelországban jobb teljesítményre lesz képes.