2024. május 03. 00:35
WRC - 🇪🇺 Közép-Európai Rally
WRC - 🇯🇵 Japán Rally
ERC - 🇭🇺 Rally Hungary

Csomós Mixiék harmadik idővel kezdtek a Kanári-szigetek Rally kvalifikációján

Magyar idő szerint 16 órától rendezik a Kanári-szigetek Rally kvalifikációját, melynek sorrendje alapján rajtolnak a versenyzők az első napon.

Kanári-szigetek Rally 2024 – Minden infó egy helyen

A spanyol Kanári-szigetek Rallyval második versenyéhez érkezik a 2024-es, nyolc futamos ERC szezon. Összegyűjtöttünk néhány információt a május 2-4. között megrendezendő aszfaltos versenyről.  A verseny...

WRC Promóter: Martins Sesks lehetőségéhez hasonló több is lesz idén

Simon Larkin, a WRC Promóter versenyigazgatója elárulta, idén még Martins Sesksen kívül más fiatal versenyzők is lehetőséget fognak kapni Rally1-es autóval a világbajnokságon. 

Martins Sesks először tesztelt a Ford Pumával

Martins Sesks megtette első kilométereit az M-Sport Ford Pumájával, mellyel majd a Lengyel Rallyn és hazájában, a Lett Rallyn fog indulni. 

Marcus Grönholm és Harri Rovanpera ismét egy versenyen fog indulni

Marcus Grönholm és Harri Rovanpera a 2000-es évek elején egyaránt a Peugeot versenyzője volt, idén pedig ismét egy versenyen fognak indulni. 

Videó: Kalle Rovanpera is driftel a népszerű finn együttes klippjében 

A finn JVG együttes legújabb Rallikansa című dalának klippjében Kalle Rovanpera is feltűnik. Mindjárt meg is értjük ezt, ha lefordítjuk a címet magyarra. 

Az 1994-es rally világbajnok nyerte a Historic Marokkó Rallyt

Hétfőtől szombat kora estig került megrendezésre a Historic Marokkó Rally, mely bár egyáltalán nem volt könnyű, mégis szinte rajt-cél győzelmet tudott aratni az 1994-es rally világbajnok Didier Auriol Denis Giraudet navigálásával. 

Kris Meeke legyőzte a WRC2-es versenyzőket a Portugál Rally Bajnokság harmadik versenyén

Kris Meeke szoros csatában, de rajt-cél győzelmet tudott aratni a Portugál Rally Bajnokság harmadik futamán, ahol több WRC2-es versenyző is már a Portugál Rallyra tesztelt. 
24,675RajongókTetszik
1,923KövetőkKövetés
1,980FeliratkozóFeliratkozás

F1

A tavaly nagy sikert aratott gyorsaságival indul idén is a Kanári-szigetek Rally

Akárcsak a tavalyinak, az idei ERC-szezonnak is az egyik fénypontját jelentheti a Kanári-szigetek Rally első szakasza, mely során egy kosárlabda csarnokban is vezetni fog a mezőny. 
Takamoto Katsuta már az előző években is harcban tudott lenni a dobogóért a Portugál Rallyn, azonban eddig mindig lemaradt róla. A japán toyotás idén azonban szeretne végre a legjobb háromban zárni Portugáliában.