2024. április 28. 12:05
WRC - 🇪🇺 Közép-Európai Rally
WRC - 🇯🇵 Japán Rally
ERC - 🇭🇺 Rally Hungary

Pajari: A Rally2-es Toyota már most sokat fejlődött

Sami Pajari a harmadik helyen végzett a Rally2-es autók mezőnyében a Horvát Rallyn, köszönhetően annak, hogy a Toyota sokat fejlesztett a Rally2-es autón a Monte után. 

Igen szép összeg gyűlt össze a Craig Breen Alapítvány árverésén

Kedd estig tartott az az árverés, melynek bevételéből a Craig Breen Alapítvány a J1000 Forestry Series ír versenyzői fogja támogatni. Az árverésen több mint...

Történelmi pillanat – kezdődik Molnár Martin szezonja a brit Forma–4-ben

Molnár Martin a hétvégén hivatalosan is autóversenyzővé válik. A Virtuosi Racing pilótája Donington Parkban kezdi a szezont.

3.9 másodpercen múlt, hogy még nagyobb legyen a felháborodás a Horvát Rally után

A Horvát Rally után Sébastien Ogier, és Elfyn Evans is felháborodásának adott hangot, miután a verseny után igen érdekesen alakult a pontszerzés. Azonban nem sokon múlt a még nagyobb felháborodás sem. 

Három magyar páros indul a Mitropa Kupa olasz versenyén

Hétvégén rendezik a Mitropa Kupa idei harmadik versenyét, az olasz Elba Rallyt, melynek modern és historic autós mezőnyében összesen három magyar páros áll rajthoz. 

Közel száz nevező, köztük három magyar kettős a Kanári-szigetek Rallyn

A hagyományokhoz híven igen népes mezőny nevezett az ERC idei második versenyére, a Kanári-szigetek Rallyra, ahol három magyar párosnak szurkolhatunk. 

Martijn Wydaeghe komoly fogadást vesztett Thierry Neuville örömére

Martijn Wydaeghe fogadott Thierry Neuville-el a Horvát Rally szombati napján, amiből a navigátor került ki győztesen. 
24,676RajongókTetszik
1,925KövetőkKövetés
1,980FeliratkozóFeliratkozás

F1

Tanak: Most nem mondanék semmit a pontrendszerről

Ott Tanak ugyan a Horvát Rallyn csupán a negyedik helyet szerezte meg, azonban az új pontrendszer alapján a futamgyőztes Sébastien Ogier után a második legtöbb pontot szerezte. 
Andrew Wheatley, az FIA rally igazgatója még a Horvát Rally elején beszélt az idén bevezetett WRC-pontrendszerről, pedig akkor még nem iehetett tudni, hogy a hétvégén miként is alakul.