2024. április 29. 16:18
WRC - 🇪🇺 Közép-Európai Rally
WRC - 🇯🇵 Japán Rally
ERC - 🇭🇺 Rally Hungary

A WRC Promóter továbbra is tervez a Horvát Rallyval, de…

Idén lejár a Horvát Rallyval kötött szerződése a WRC-nek, azonban a világbajnokság promótere továbbra is számít déli szomszédunk kiváló versenyére, ugyanakkor a szervezők tervezett változtatását nem minden áron támogatja. 

Kris Meeke legyőzte a WRC2-es versenyzőket a Portugál Rally Bajnokság harmadik versenyén

Kris Meeke szoros csatában, de rajt-cél győzelmet tudott aratni a Portugál Rally Bajnokság harmadik futamán, ahol több WRC2-es versenyző is már a Portugál Rallyra tesztelt. 

A Mitropa Kupa olasz versenyén is dobogóra állhattak magyar versenyzők

Nagyszerű eredményeket értek el a magyar indulók a Mitropa Kupa olasz versenyén, miután Mang Huba és Béres “Unicum” Attila dobogón tudott ünnepelni az Elba Rally végén, de Merencsics Árpád is jól szerepelt. 

Mikkelsen jobb versenyben bízik a Lengyel Rallyn

Andreas Mikkelsen tempója a Montén és a Horvát Rallyn is elmaradt a WRC élmezőnyétől, azonban bízik benne, hogy idei első murvás versenyén, Lengyelországban jobb teljesítményre lesz képes. 

A Ford szimulátorával sokat fejlődött a Rally1-es Puma

Az M-Sport Adrien Fourmaux-val meglepően jól szerepel idén a WRC-ben, ez azonban a Ford amerikai szimulátorának is köszönhető. 

Alexey Lukyanuk kedvenc versenyén tér vissza az ERC-be

Alexey Lukyanuk is rajthoz áll a Kanári-szigetek Rallyn, ahol korábban már háromszor tudott nyerni. A ciprusi zászló alatt versenyző kétszeres Európa-bajnok idén Hyundaijal indul az ERC második futamán. 

Az Euro RX3 bajnoka SuperCars-szal jön Nyirádra

Bakkkerud korábbi autóját kapta meg a lengyel versenyző.

Igen szép összeg gyűlt össze a Craig Breen Alapítvány árverésén

Kedd estig tartott az az árverés, melynek bevételéből a Craig Breen Alapítvány a J1000 Forestry Series ír versenyzői fogja támogatni. Az árverésen több mint...
24,676RajongókTetszik
1,924KövetőkKövetés
1,980FeliratkozóFeliratkozás

F1

Történelmi pillanat – kezdődik Molnár Martin szezonja a brit Forma–4-ben

Molnár Martin a hétvégén hivatalosan is autóversenyzővé válik. A Virtuosi Racing pilótája Donington Parkban kezdi a szezont.
A hagyományokhoz híven igen népes mezőny nevezett az ERC idei második versenyére, a Kanári-szigetek Rallyra, ahol három magyar párosnak szurkolhatunk.